GHIDUL OSPATARULUI PDF

Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Voodoolmaran Vusida
Country: Malaysia
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 3 December 2004
Pages: 426
PDF File Size: 4.40 Mb
ePub File Size: 13.74 Mb
ISBN: 753-8-50164-583-6
Downloads: 13204
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zululkree

Barman Ospatar, sc gill impex srl – Apply on eJobs!

O data cu recomandarea pentru mancare trebuie recomandat si vinul asociat fiecarui preparat. Este totul in regula? Pe tot parcursul transportului preparatelor pina la masa, pozitia trebuie sa fie dreapta, prezentabila. The process includes application forms and interviews as well as collection and cross-checking of names in a highly sophisticated inter-agency database.

Telefonul trebuie sa sune de maxim trei ori. There are several self-service washing and drying machines for the use of the crew. Do you have previous experience on a luxury ship or hotel? Servirea trebuie sa fie la fel calitativa indiferent de statura, imbracaminte sau ospztarului sociala. In functie de tipul de ospqtarului se stabileste spatiul salii in asa fel incat sa fie cat mai favorabil clientiilor. If you meet the following criteria, Apply today!

Aranjamentul salii poate fi tip teatru, class room, cabaret sau u shape. Gyidul 15 weeks on with 4 weeks off. Marcajul trebuie facut cu mare atntie si cat mai in amanunt, pentru a sti cei de la bucatarie exact cuma sa prepare si sa aseze preparatele pe farfurie. Pentru servirea mesei, rolul osapatarului este de a se informa inainte despre meniu, in cazul in care cineva intreaba sa stie ce sa i se raspunda, dupa care se trece la servirea clientilor.

We recommend these similar jobs. O data cu deschiderea salonului trebuie avut grija ca toate listele meniu sa fie curate puse in locul special destinat acestora, cat mai la indemana personalului, pentru a nu face oaspetele sa astepte prea mult. Dupa ce s-a studiat fisa de eveniment, se trece la setarea salii, tot timpul mesele si scaunele trebuiesc asezate dupa o linie geometrica, la fel si aranjamentele si tacamurile pe mese daca este cazul.

  BLACKMOORE JULIANNE DONALDSON PDF

We need your help! Size px x x x x Pentru a fi ospatar in acest department trebuie in primul rand sa faca fata unui volum mare de oameni, sa fie sociabil cu fiecare oaspete si mai ales sa reziste la stres.

Meseria de ospatar este, osatarului putea spuneo meserie intr-o continua dezvoltare. Ospatarul raspunde la telefon prezentandu-se si salutand respectuos: Ideal candidate PLease apply on our company website!

Cu cat ospatarul este mai deschis si mai maleabil, cu atat clienul este mai multumit. Dati-mi voie sa prezint comanda dumneavoastra Se intreaba din nou oaspetele daca totul este in regula si daca ar dori sa mai comande si altceva pe langa produsele deja comandate Una din micile problem intalnite, care trebuie evitata, este de ai da unui client mai multa importanta …in functie de clasa sociala a acestuia.

Stewardess-Camerista, Waiter-Ospatar, Bartender CRUISE SHIPS, A&C GLOBAL – Apply on eJobs!

Pauza de cafea poate sa contina: Tot timpul se tine cont de ordinea de servire: Debarasarea se face la fel de organizat si cat mai repede pentru servirea urmatorului fel. Un eveniment tip banqueting poate sa contina, pauze de cafeapranzuri si cine. BREAKFAST La sosirea in unitate ospatarii trebuie sa verifice numarul de persoane care urmeaza sa manance, dupa care se verifica restaurantul mesele, scaunele si pardosealasa nu fie framituri sau praf.

You can’t apply because: Inainte de terminarea Micului Dejun, se intreaba clientii ramasi in sala daca mai doresc sa serveasca ceva, dupa care se incepe strangerea bufetului. Dupa cateva minute se intreaba daca s-a hotarat in legatura cu bautura, se preia comanda, incercand sa faca UPSELLING, asta insemnand ca atunci cand clientul doreste o anumita bautura, I se recomanda gama de lux a acelei bauturi, pe langa asta in cazul in care un client nu prea ghiidul hotarat ce vrea sa bea, in functie de prioada de timp in care clientul vine sa serveasca masa dimineata, pranz searaI se recomanda unul sau mai multe tipuri de bautura, ex: It will be forwarded all necessary documents together with complete instructions.

  LOUIS BACHELIER THEORY OF SPECULATION PDF

La sfarsit ospataruluu trbuie intrebat cum doreste sa achite nota de plata, relatand procedurile de incasare a banilor chas, carte credit, cont camera,protocol. You will receive meal allowance when travelling international.

If you have doubts about the accuracy of some data or if the employers have additional requests ospataruli personal documents, money, etc. Lucrul cel mai important este ca in acest department se stie cu o anumita perioada de timp inainte numarul persoanelor participante iar meniul este prestabilit ,la fel si set up-ul restaurantului.

Stewardess-Camerista, Waiter-Ospatar, Bartender CRUISE SHIPS

Imediat dupa ce s-a luat comanda de bauturi ospatarhlui fac recomandarile pentru mancare. Dupa ce s-au indeplinit aceste aspect ospatarul este pregatit sa isi inceapa activitatea. Accommodation and transportation from the airport to the hotel and to the ship the following morning will be handled by the cruise company. Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client. La sfarsit se repeta comanda pentru o siguranta mai mare si in acelasi timp pentru ai arata clientului cat de important este pentru ospatar si pentru restaurant.

Basic Safety Training Transportul se face cu maxim doua farfurii pe mana stanga si doar una pe mana dreapta. Ospatarul inca de la venirea in unitate trebuie sa verifice fisele de eveniment din ziua respective, acestea fiind in prealabil redactate de catre directorul de unitate sau din departamenul de vanzari dupa caz.

In unele cazuri ospatarul este cel destinat sa faca acest lucru, beneficiul principal este ca i se da seansa sa se familiarizeze foarte repede cu oaspetele, fiind prima persoana cu care are oaspetele are contact.

Pe toate mesele trebuie sa fie cos de gunoi si un dispencer cu zahar. La fel ca si in cazul preparatelor de baza si desertului I se poate asocia un oslatarului bun.