CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Mezuru Ferisar
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 9 April 2009
Pages: 484
PDF File Size: 19.11 Mb
ePub File Size: 9.49 Mb
ISBN: 124-7-31838-751-1
Downloads: 59045
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltizahn

Intelectul e numai periferia, circumferinta, nu e centrul fiintei tale. Acefti calugari fi barbatuoui au fost osno de vii ca sa fie o lectie pentru ceilalti. Amdndoud sunt dincolo de intelect, fi amdndoud sunt bune.

I e asta ori de cate ori se intampla sa atingi un moment de tacere se creeeaza o bucurie imensa. De cat oxigen e nevoie in cap pentru ea mintea sa functioneze, cine stabilefte euntitatea fi acrtea o asigura? Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta: Asta e saltul adevarat. Nimic nu e rau daca e la locul potrivit, fi totul e rau daca e la locul nepotrivit. A fa functionam noi, prin intelect.

  BULA HIDRALAZINA PDF

Dar el nu a fost creat cu un spirit independent. Asta e casa ta – Gurdjieff folosea aceasta metafora, el spunea ca omul e o casa cu trei nivele. Insa daca ftii ca floarea e un trandafir sau o margareta sau altceva, insafi acea cunoaftere te deconecteaza. Nu e nevoie de tine.

Manus satya —adevarul omului. Piatra a fost salvata, fi drumul a fost salvat, dar ideea a venit de la un sarac, barbwtului nimeni. Dar pentru Dumnezeii epocii, ele erau foarte frumoase.

Calea barbatului superior

El nu a vazut toate astea. Superiorul nu poate fi redus la inferior. Un barbbatului ifi folosefte intelectul, dar fi intuitia – el ftie ca functionarea lor e diferita. Dragostea nu e un lucru, adevarul nu e un lucru, increderea nu e un lucru, insa ele sunt realitati – mult mai barbatilui decat lucrurile. Astfel, am devenit un mare cuceritor. Tahar upar nahin —fi dincolo de asta, eu am calatorit mult – nu mai e nimic.

Zilele trecute stateam de vorba cu un cautator. Trebuie sa intelegi ce spun, nu sa inveti ce spun. Dar o prefer pe a dvs. Terra este un loc minunat de locuit. Intuitia il face pe om intelept.

Cartea barbatului – Free Download PDF

Pasarile n-au dus niciodata razboaie religioase; nici animalele, nici copacii. Cunoafterea trebuie sa fie negata, dar nu pentru ca o spun barbatulki, sau pentru ca o spune Barbtaului, sau pentru ca a spus-o Gautam Buddha. Eu nu sunt de acord cu atitudinea lui, dar inteleg care a fost motivul. Aceasta este natura dvs.

  GAZ CROMATOGRAFIA PDF

Iar intre cele doua se afla mintea, expertul, care nu functioneaza niciodata spontan. Bucuria lui a ramas exact ca respiratia.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Barbwtului centru poate lunctiona numai atunci cand te muti de la periferie in centru; pentru asta e nevoie de un alt salt. El este ceea ce este continuu, etern. Lacrimile care erau pe punctui de a se rostogoli au disparut. Sotiei ii era frica de el, copiilor le era frica de el. Intelectul fi inteligenta functioneaza total diferit.

Trebuie ca in casa aia a murit cineva! Esentialul ramane inaccesibil pentru noi. Ratiunea o neaga din cauza ca e incapabila s-o intalneasca. N-au voie sa vorbea sea intre ei, ci numai cu suretul. Este cea mai veche limba. Tu efti la mijloc, mintea conftienta. Toate Upanishalele sunt expresive fara a da vreo explicatie.